Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2020 19:39 - Тъмните сили, действащи през култови поп изпълнители и даващи индикации за бъдещето
Автор: radoykova Категория: Други   
Прочетен: 626 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 10.03 13:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В началото на март 2020 година, от медиите научихме че Мадона е паднала с всичка сила на пода на сцената, неуспявайки да скочи на стол (можете да намерите новината в интернет). Същият месец е ознаменован с началото на световното извънредно положение, което от своя страна изглежда е трамплин за следващите световни събития. Защо Ви насочвам вниманието върху това, мили читатели?! Защото театрализираното представление на същата изпълнителка на Евровизия 2019 е изпълнено с послания, изявления, кога полу-скрити, кога съвсем явни и директни, относно намеренията на тъмните сили към човечеството; изпълнението е пропитано със съответната символика, няма нужда човек да бъде префинен специалист, достатъчно е просто да бъде в будно съзнание, с включена разсъдъчна дейност и елементарна наблюдателност за да разкодира смисъла на декора, на жестовете, текстовете, обръщенията, играта, аксесоарите, визуалните ефекти и така да разбере какви са намеренията, какво целят да постигнат. Спестявам да назова точните термини определящи такива демонстрации и актове на публично въздействие, защото не обичам да разгребвам мрака твърде много, препоръчвам да се запознаете със следния анализ на въпросното изпълнение - първото посочено видео, там ще видите сценични постановки и звуково-визуални ефекти, които имат връзка с настоящето и планираното от някои кръгове, бъдеще.

Защо е важно да разбираме тези послания и намерения? За да не позволяваме да бъдем лъгани, манипулирани и тласкани по кривите пътеки на дявола, сатаната и тяхното съдружие, а напротив, разпознавайки злото и с Божията помощ и Негово водачество, да не се поддаваме на такива сценарии, да следваме истинния и праведен път.
*Молбата ни, Господи, е да разбиеш и осуетиш замислите на всички тъмни сили на лукавия, които искат да съсипят и разорят духовно и политически народите по света.*


Във второто видео предлагам на Вашето внимание насоки относно пророкуваното близко бъдеще от същите кръгове и среди, но в по-широк смисъл, с повече аспекти.
Видеата са на руски език.


Възниква въпросът: защо тези тъмни окултисти от задкулисието, които съчиняват и след това толкова усилено и организирано работят над изпълнението на замисленото са толкова директни и съобщават за това на хората по най-различни начини, защо? Въпрос за размисъл. Моите предположения са че:
1. Когато осведомят хората за греха и хората не се предпазят от същия този грях, то тогава степента на тежест под формата на лична вина и кармични последици имат много по-голяма стойност, отколкото ако хората са в тотално незнание (което обаче не означава, че невежеството е извинение и оправдание, а само подчертавам за размера на тежестта от взетото съдбоносно в духовен план решение);
2. Уведомлението е част от психо-обработката и атаката върху хората, по такъв начин, че постепенно, на малки порции, но с постоянство, хората да свикнат с подготвяната по сценарий реалност, която иначе е абсолютно недопустима, морално и духовно неприемлива.


И като допълнение, предлагам следната ценна и много полезна статия: http://anthroposophie.blog.bg/history/2018/12/19/za-kakvo-stava-vypros-v-pesenta-hotel-kaliforniia.1639164
в която има анализ на посланията на друга свръх популярна песен - "Hotel California", в потвърждение на тази тенденция, че противодействащите сили се изявяват чрез поп музиката, шоу бизнеса, известни изпълнители на хитови песни и прочее.







Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radoykova
Категория: Други
Прочетен: 278075
Постинги: 182
Коментари: 327
Гласове: 386