Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2015 05:40 - Поредното безумие - персонален пръстов идентификатор
Автор: radoykova Категория: Други   
Прочетен: 1183 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 20.08.2016 06:14


"До края на януари в болниците и аптеките ще бъде въведен персонален пръстов идентификатор. Така всеки осигурен пациент ще доказва присъствие в дадена болница."

Коментар:
Не съм престъпник, за да ми взимате отпечатъци. Съвестта ми е чиста към вашата институция, за това не се чувствам длъжна да ви доказвам каквото и да било. Вие обаче, се доказвате като изпълнители на плана за поетапното, все по-голямо заробване на хората и отнемането на личната им свобода и неприкосновеност, при което пръстовите отпечатъци са само една ниша от множество други зли намерения. Веднага възниква въпросът: днес пръстови отпечатъци, утре - какво следва? Едва ли ще се задоволите само с това, веднъж въвеждайки го! Не сме толкова глупави и наивни да вярваме на внушенията ви за "сигурност". Единственото сигурно е, че с тези си действия все повече се отдалечавате от хуманната медицина, в смисъл истинско лечителство и затвърждавате бездушния си, фанатично-материалистичен мироглед, който е измамен! С тези си решения ме принуждавате да ви бойкотирам.

Методите на общоприетата медицина и фармацевтика са тотално сбъркани.
Бъркате и когато си мислите, че хората са стока, която да маркирате за съответния й бар-код под формата на пръстов отпечатък.

Дано не се осъществи замисленото, всъщност - начинанието ви ще срещне своя крах, въпросът е само кога; сами се обричате, погазвайки Божествените закони и принципи. Такива дела плодове не дават.

Ако с такива мерки, считате че ще гарантирате успешно и качествено здравеопазване, то това означава, че нивото на институциализираните ви "грижи към хората" е все така на дъното. Този път, с още по-натрапчив привкус на конспирация - все по-настъпателно се домогват до личните биометрични данни, а това, мнозина предусещат, че е подготовка, прелюдия за едни други неща. А дано не е това целта, но до колкото разбирам духа на времето, в което живеем, едва ли тази мярка от голяма загриженост към хората, сигурността и здравето е случайна. Казано по друг начин - виждам прилагането на инструментариум, с който си служи "Княза на този свят".

Другите ми догадки за реалните подбуди на всичко това е методът за отклоняване на вниманието. Има колосален проблем - предлага се псевдо-решение, като важното в случая е: да се демонстрира воля за "подобряване на ситуацията", да се предложи измамен изход от задънената улица, да се акцентира върху несъществени проблеми, за да се замаскират истинските такива.

Надеждата и бъдещето е в истинските лечители на одухотворената медицина, която изучава и осмисля цялостта на човека с оглед на духовно-научното познание; медицина, която разбира Божественото във всичките Му проявления и в съответствие с това, прилага тази Мъдрост.

Когато материалистичната наука се ожени за духовната; когато професионалните работници позволят Духа да работи през тях; когато отворят сърцата си за Любовта към Господ Бог, към хората и всички живи същества на Земята и към собствената си душа, - тогава има шанс нещата да тръгнат на добре и да се предоставят действително качествени здравни услуги. Имам в предвид, че съчетанието на наука и духовност е пътят, който ще ни изведе напред. Така ще бъде обновена и усъвършенствана медицината. Но тогава, служенето няма да е на Господаря на парите и всичко разрушително, а ще бъде служене на Бог. В това е съществената разлика.

Управници, безпредметно е да превръщате света в затвор! Там където царува Любовта, там има Свобода, има и отговорно отношение. Ако се обичаме като човеци, тази мярка няма да бъде въвеждана. Важи и правопропорционалната мисъл - въвеждането на тази мярка е сигнал за все по-голямата студенина и отчуждаване между хората.

И не на последно място - от българския народ зависи дали това ще бъде въведено и прилагано. Ако мнозина от нас заявят, че няма да допуснат това - то няма да се практикува! Аз давам своя глас: категорично НЕ.

Махатма Ганди проповядвал, че би било невъзможно сто хиляди англичани в Индия да управляват повече от триста милиона индийци, ако последните не сътрудничат на колониалните си господари. Решението е в несъучастничеството, мирното, ненасилсвено неподчинение, личен отказ от слугинство, отказ от поддържане на доказано порочни практики и политики.



Автор: Юлия Радойкова







Гласувай:
3



1. radoykova - цифров код през пръстов отпечатък - централизирана база данни
13.01.2016 09:18
"Здравният министър Петър Москов е човекът, който трябва да изпълни "мръсна" поръчка, с която да събере пръстовите отпечатъци и биометричните данни на всички българи. Това заяви за "Банкеръ" бившият шеф на ведомството Илко Семерджиев по въпроса за пръстовите идентификатори, които здравното министерство се кани да въведе от април при постъпването на пациентите в болниците или при закупуването на лекарства." http://www.banker/obshtestvo-i-politika/read/moskov-izpulniava-mrusna-poruchka-s-otpechatucite
цитирай
2. radoykova - още по темата за фармафията
12.02.2016 10:09
Бившият химик Шейн Елисън разказва истината за произвдството на лекарствата, logoslovo:
http://grigorsimov/politika/2016/02/11/bivshiiat-himik-shein-elisyn-razkazva-istinata-za-proizvdstv.1429291
цитирай
3. radoykova - предоставяне на на информация на САЩ– дактилоскопични данни и ДНК профили
25.09.2016 06:19
България е първата европейска страна, която подписа споразумение със САЩ за обмен на отпечатъци и ДНК профили: http://www.segabg/article.php?id=823611
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radoykova
Категория: Други
Прочетен: 276217
Постинги: 182
Коментари: 327
Гласове: 385