Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06 18:42 - Съвременните внушения като хипноза и публично оповестяване на планове от близкото бъдеще
Автор: radoykova Категория: Други   
Прочетен: 362 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 02.08 20:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Едно нещо трябва да имате в предвид: да се пазите от внушенията, от влиянията на света. Влиянията на външния свят могат да ви се отразят така, че да попречат на правилното ви развитие. Сегашният свят си служи много с внушението. То се употребява като хипнотическа сила. Влезете ли в света, ще срещнете само внушения, правила, закони, ограничения и т.н. Пазете се от тази мрежа на света, за да не спрете развитието на Божественото в себе си."
(Беинса Дуно, Законът на внушението)

Мили сънародници,

предлагам на Вашето внимание 3 клипчета в които става много ясно коя е целевата мишена в съвременната война, която се води преди всичко на духовен план и безспорно има своето отражение и на физичен.

Може дълго и многопластово да се прави разбор на всеки един детайл - какво точно означава и какъв смисъл носи, но ще оставя тези анализи за Вас.
И така, видео N1 e откъс от театрализираното откриване на Олимпийските игри в Лондон 2012г., видео N2 е анализ на речта на кралица Елизабет II, състояла се на 5/4/2020, а
видео N3 е относно посланията на аерогара в Денвър, като моите съображения са да обърнете особено внимание на същността на фреските - какви са образите, коя е целевата група и по какъв начин това е запечатлено в тази толкова необикновенна аерогара.

"Дечица, последно време е; защото както сте чули, че иде Антихрист, и понеже сега има много антихристи, от това знаем, че е последно време."
(1 Йоаново 2 гл, 18)

"а никой дух, който не изповядва Спасителя, не е от Бога; и това е духът на Антихриста, за когото сте чули, че иде, и сега е вече в света. Вие сте от Бога, дечица, и победили сте ги; защото по-велик е Оня, Който е във вас, от онзи, който е в света."
(1 Йоаново 4 гл.,3-4)


За финал:
призовавам и моля всички вярващи ежедневно да отправят горещи и искренни молитви за опазването на най-святото, най-чистото, най-съкровенното, най-личното, това, което от Бога е дадено, по Негов Промисъл и Повеление;

призовавам и моля да подкрепите протестите
по същия въпрос на 16 юни в София от 17ч. начална точка трите пилона на НДК и Варна от 18ч пред община Варна и на 20 юни в София от 13ч пред НДК и други подобни;

призовавам и моля да бъдете обществено активни, съпричастни, да изразите позиция, да подкрепите идейно и морално отстояването на обективната Правда."В същото време учениците дойдоха при Исуса и казаха: Кой е по-голям в небесното царство?
А Той повика едно детенце, постави го посред тях, и рече:
Истина ви казвам; ако се не обърнете като дечицата, никак няма да влезете в небесното царство.
И тъй, който смири себе си като това детенце, той е по-голям в небесното царство.
И който приеме едно такова детенце в Мое име, Мене приема.
А който съблазни едно от тия малките, които вярват в Мене, за него би било по-добре да се окачеше на врата му един воденичен камък, и да потънеше в морските дълбочини.
Горко на света поради съблазните, защото е неизбежно да дойдат съблазните; но горко на онзи човек, чрез когото съблазънта дохожда!
Ако те съблазни ръката ти или ногата ти, отсечи я и хвърли я; по-добре е за тебе да влезеш в живота куц или недъгав, отколкото с две ръце или с две нозе да бъдеш хвърлен във вечния огън.
И ако те съблазни окото, извади го и хвърли го; по-добре е за тебе да влезеш в живота с едно око, отколкото да имаш две очи и да бъдеш хвърлен в огнения пъкъл.
Внимавайте да не презирате ни едно от тия малките, защото ви казвам, че техните ангели на небесата винаги гледат лицето на Отца Ми, Който е на небесата.
...
Също така не е по волята на Отца ви, Който е на небесата, да загине ни един от тия малките.
(Матей, 18 глава, 1-14)

"Тогава доведоха при Него дечица, за да възложи ръце на тях и да се помоли; а учениците ги смъмриха.
А Исус рече: Оставете дечицата, и не ги възпирайте да дойдат при Мене, защото на такива е небесното царство.
И възложи ръце на тях
, и замина оттам."
(Maтей, 19 глава, 13-15)


Христос казва: "Пазете тези малките, защото техните ангели гледат лицето на Бога".
Беинса дуно, "Моята любов няма да премине".


Друга публикация, в която разглеждам внушенията, пророчески оповестени на световната сцена: http://radoykova.blog.bg/drugi/2020/04/20/tymnite-sili-deistvashti-prez-kultovi-pop-izpylniteli-i-dava.1706693
   
Още по темата от блога:
http://radoykova.blog.bg/drugi/2019/08/11/bibliiata-ni-uchi-che-vyprosyt-za-vyzpitanieto-i-obrazovanie.1669991
http://radoykova.blog.bg/drugi/2019/08/11/koia-e-kanarata-na-spasenieto-ot-pyklenite-postanovki-na-tym.1669965
http://radoykova.blog.bg/drugi/2019/04/01/strategiia-po-otnoshenie-na-izgotvenata-strategiia.1651525


Гласувай:
5
01. radoykova - "Докато държиш отрицателна ...
16.06 06:16
"Докато държиш отрицателна мисъл в ума си, тя носи гниене. Докато държиш в себе си гниеща материя, ти не можеш да мислиш. Тази материя в тебе ферментира, образува гниене в душата ти, която ще спре всяка твоя мисъл, всяко благородно чувство и ще парализира волята ти."

Беинса Дуно
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radoykova
Категория: Други
Прочетен: 86476
Постинги: 89
Коментари: 150
Гласове: 173