Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2020 18:42 - Съвременните внушения като хипноза и публично оповестяване на планове от близкото бъдеще
Автор: radoykova Категория: Други   
Прочетен: 1148 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 19.12.2023 16:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Едно нещо трябва да имате в предвид: да се пазите от внушенията, от влиянията на света. Влиянията на външния свят могат да ви се отразят така, че да попречат на правилното ви развитие. Сегашният свят си служи много с внушението. То се употребява като хипнотическа сила. Влезете ли в света, ще срещнете само внушения, правила, закони, ограничения и т.н. Пазете се от тази мрежа на света, за да не спрете развитието на Божественото в себе си."
(Беинса Дуно, Законът на внушението)


"Сега ще ви предам една от опитностите на Христос: „Това като рече Христос, смути се Духът Му и каза: Истина, Истина ви казвам, че един от вас ще Ме предаде.“ Защо се смути Духът на Христос? Защото един от Неговите ученици ще го предаде, значи ще развали доброто дело. Питам ви сега:
вие, които сте господари на вашата къща, трябва ли да оставите този предател пак да смути Духа на Христос? Ние казваме, че Духът на Христос се смутил, но този Дух може и сега да се смути. Допуснете ли у вас една лоша мисъл, тя е предател, тя ще смути духа ви, ще изгубите силата си и с това ще бъдете неспособни за работа в света. Следователно няма да допускате никого да смущава вашия дух и ще казвате: „Не позволявам на никого да смущава моя възлюблен.“
Като четете в Стария Завет Песен на песните, там също има един такъв пасаж."
(Беинса Дуно, Сутрешен наряд, 21. август, 1920г.)


"Докато държиш отрицателна мисъл в ума си, тя носи гниене. Докато държиш в себе си гниеща материя, ти не можеш да мислиш. Тази материя в тебе ферментира, образува гниене в душата ти, която ще спре всяка твоя мисъл, всяко благородно чувство и ще парализира волята ти."
(Беинса Дуно)


Духовете на тъмнината са сред нас вече. Трябва да бъдем нащрек, за да можем да осъзнаем какво се случва, когато се сблъскаме с тях, и да придобием реална представа къде трябва да бъдат намерени. Най-опасното нещо, което можете да направите в близко бъдеще, ще бъде да се предадете несъзнателно на влиянията, които определено присъстват.
(Рудолф Щайнер)

Мили сънародници,

предлагам на Вашето внимание 3 клипчета в които става много ясно коя е целевата мишена в съвременната война, която се води преди всичко на духовен план и безспорно има своето отражение и на физичен.

Може дълго и многопластово да се прави разбор на всеки един детайл - какво точно означава и какъв смисъл носи, но ще оставя тези анализи за Вас.
И така, видео N1 e откъс от театрализираното откриване на Олимпийските игри в Лондон 2012г., видео N2 е анализ на речта на кралица Елизабет II, състояла се на 5/4/2020, а
видео N3 е относно посланията на аерогара в Денвър, като моите съображения са да обърнете особено внимание на същността на фреските - какви са образите, коя е целевата група и по какъв начин това е запечатлено в тази толкова необикновенна аерогара.

"Дечица, последно време е; защото както сте чули, че иде Антихрист, и понеже сега има много антихристи, от това знаем, че е последно време."
(1 Йоаново 2 гл, 18)

"а никой дух, който не изповядва Спасителя, не е от Бога; и това е духът на Антихриста, за когото сте чули, че иде, и сега е вече в света. Вие сте от Бога, дечица, и победили сте ги; защото по-велик е Оня, Който е във вас, от онзи, който е в света."
(1 Йоаново 4 гл.,3-4)


За финал:
призовавам и моля всички вярващи ежедневно да отправят горещи и искренни молитви за опазването на най-святото, най-чистото, най-съкровенното, най-личното, това, което от Бога е дадено, по Негов Промисъл и Повеление;

призовавам и моля да подкрепите протестите
по същия въпрос на 16 юни в София от 17ч. начална точка трите пилона на НДК и Варна от 18ч пред община Варна и на 20 юни в София от 13ч пред НДК и други подобни;

призовавам и моля да бъдете обществено активни, съпричастни, да изразите позиция, да подкрепите идейно и морално отстояването на обективната Правда.



"В същото време учениците дойдоха при Исуса и казаха: Кой е по-голям в небесното царство?
А Той повика едно детенце, постави го посред тях, и рече:
Истина ви казвам; ако се не обърнете като дечицата, никак няма да влезете в небесното царство.
И тъй, който смири себе си като това детенце, той е по-голям в небесното царство.
И който приеме едно такова детенце в Мое име, Мене приема.
А който съблазни едно от тия малките, които вярват в Мене, за него би било по-добре да се окачеше на врата му един воденичен камък, и да потънеше в морските дълбочини.
Горко на света поради съблазните, защото е неизбежно да дойдат съблазните; но горко на онзи човек, чрез когото съблазънта дохожда!
Ако те съблазни ръката ти или ногата ти, отсечи я и хвърли я; по-добре е за тебе да влезеш в живота куц или недъгав, отколкото с две ръце или с две нозе да бъдеш хвърлен във вечния огън.
И ако те съблазни окото, извади го и хвърли го; по-добре е за тебе да влезеш в живота с едно око, отколкото да имаш две очи и да бъдеш хвърлен в огнения пъкъл.
Внимавайте да не презирате ни едно от тия малките, защото ви казвам, че техните ангели на небесата винаги гледат лицето на Отца Ми, Който е на небесата.
...
Също така не е по волята на Отца ви, Който е на небесата, да загине ни един от тия малките.
(Матей, 18 глава, 1-14)

"Тогава доведоха при Него дечица, за да възложи ръце на тях и да се помоли; а учениците ги смъмриха.
А Исус рече: Оставете дечицата, и не ги възпирайте да дойдат при Мене, защото на такива е небесното царство.
И възложи ръце на тях
, и замина оттам."
(Maтей, 19 глава, 13-15)


Христос казва: "Пазете тези малките, защото техните ангели гледат лицето на Бога".
Беинса Дуно, "Моята любов няма да премине".


Друга публикация, в която разглеждам внушенията, пророчески оповестени на световната сцена: http://radoykova.blog.bg/drugi/2020/04/20/tymnite-sili-deistvashti-prez-kultovi-pop-izpylniteli-i-dava.1706693
   
Още по темата от блога:
http://radoykova.blog.bg/drugi/2019/08/11/bibliiata-ni-uchi-che-vyprosyt-za-vyzpitanieto-i-obrazovanie.1669991
http://radoykova.blog.bg/drugi/2019/08/11/koia-e-kanarata-na-spasenieto-ot-pyklenite-postanovki-na-tym.1669965
http://radoykova.blog.bg/drugi/2019/04/01/strategiia-po-otnoshenie-na-izgotvenata-strategiia.1651525










Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radoykova
Категория: Други
Прочетен: 277440
Постинги: 182
Коментари: 327
Гласове: 386